Lediga jobb

2018-01-29

Gymnasielärare yrkesämnen pedagogik – omsorg

 

Om dig

Vi söker Dig som är nytänkande och utvecklingsinriktad. Du har erfarenhet av undervisning på gymnasiet och är engagerad för att dina elever ska lyckas i sin utbildning. Vi förutsätter att du är prestigelös och har en genuin vilja till att samverka mellan kurser och ämnen. Du ska visa stor närvaro i mötet med eleverna och tycka om att samarbeta i team. Du har yrkeserfarenhet från stöd till personer med funktionsvariationer och är behörig/legitimerad eller studerar på lärarprogrammet. Du ska kunna tillträda tjänsten med start augusti 2018. Är Du intresserad att arbeta i en dynamisk verksamhet med höga krav på kvalitet och trevliga kollegor? Är Du kreativ, flexibel och brinner för det Du gör, då är kanske Du den vi söker?


 

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i ett lärarteam där vi arbetar över ämnesgränserna i teman. Du samarbetar därför kontinuerlig med dina kollegor kring planering, undervisning och uppföljning. Tillsammans med en kollega är du klasslärare i en klass där du som mentor ansvarar för hälften av eleverna. Consensum är en arbetsplats med kontinuerlig pedagogisk utveckling i vilken du aktivt deltar. Du kommer få ansvar att bygga upp vår nya fördjupning Hälsa & Beteendevetenskap på Vård- och omsorgsprogrammet. Målet är en högst attraktiv fördjupning som ger eleven högskolebehörighet och god kompetens att arbeta som stödassistent inom omsorgen. I tjänsten ingår också att skapa en nära samverkan med arbetslivet.

Om anställningsvillkoren

Tjänsten är en 100% ferietjänst och initialt en provanställning .

Arbetsplats

Sankt Lars Väg Byggnad 20
222 70 LUND
 
Consensum är ett Utbildningscentrum inom hälso- vård- och naturvetenskap i Lund och Stockholm. Vi har attraktiva utbildningar på såväl Yrkeshögskolenivå som gymnasienivå för både ungdomar och vuxna. Consensum erbjuder också specialutformade utbildningar på uppdrag av privata och offentliga uppdragsgivare. Vi söker nu en behörig gymnasielärare i yrkesämnen mot pedagogik/omsorg på vårt gymnasium i Lund. På gymnasiet i Lund erbjuder vi Naturvetenskapsprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet . Vi är en skola för de elever som i framtiden vill arbeta med människor. Skolan är liten mysig med ca 250 elever, vilka uppnår goda studieresultat. Lärarteamet är kompetent och utvecklingsinriktat.

Sök jobbet senast den 28 maj 2018

Kontakt 

Carin Jogre, rektor

carin.jogre@consensum.se