Ett utbildningscentrum för dem som vill arbeta med människor

Consensum Lund AB är ett utbildningscentrum som etablerades 2002 med specialisering mot utbildning inom skola, vård och omsorg.

Vi bedriver attraktiva utbildningar för såväl ungdomar som vuxna på gymnasial nivå samt specialistutbildningar på Yrkeshögskola. Skräddarsydda utbildningar för privata och offentliga uppdragsgivare är en del i vårt utbud.

Consensum kan visa upp mycket bra utbildningsresultat och nöjda deltagare i samtliga utbildningar. Våra verksamheter är lokaliserade till Skåne och Stockholms län och vi erbjuder utbildning i hela Sverige!

Vår värdegrund – “Alla kan lyckas!”

Vi tänker att alla kan lyckas om de bara får rätt förutsättningar.

Det gör vi genom:

  • Ett engagemang för individen
  • Vårt ledarskap

Så skapar vi:

  • Lust att lära och utvecklas
  • Glädje och stolthet

VO-college

Consensum är certifierad som ett omsorgscollege (Skåne och Stockholm), vilket är en kvalitetsgaranti för dig som elev. Skolor och arbetsgivare som samverkar i ett Vård- och omsorgscollege erbjuder utbildningar som håller mycket hög kvalitet och som leder till arbete.

Vi erbjuder Gymnasium för ungdomar, Vuxenutbildning på gymnasialnivå (Komvux) samt Yrkeshögskoleutbildningar på en högre nivå. Mot privata och offentliga uppdragsgivare arrangerar vi även skräddarsydda uppdragsutbildningar.