Consensum är ett utbildningscentrum för dem som vill arbeta med människor. Hos oss finns attraktiva utbildningar för både ungdomar och vuxna på såväl gymnasium som Yrkeshögskola. Consensum erbjuder också specialutformade utbildningar på uppdrag av privata och offentliga uppdragsgivare.


Våra skolor/utbildningar

Gymnasieutbildning Lund

Gymnasieutbildning Lund

Consensum gymnasieskola i Lund erbjuder Naturvetenskapsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet, Samhällsprogrammet samt Språkintroduktion och Individuellt alternativ. Skolan ligger i en grönskande parkmiljö i centrala Lund med bra kommunikationer.

Skolinspektionen ger högsta betyg till Consensum Gymnasium
Läs mer

Läs mer

Yrkeshögskola

Yrkeshögskola

Consensum Yrkeshögskola erbjuder högre utbildning till dig som redan arbetat en tid inom vård och omsorg och vill fördjupa din kunskap. Våra utbildningar är på distans, kostnadsfria och CSN-berättigande.

Läs mer

Uppdragsutbildning

Vi skräddarsyr utbildningar för offentliga och privata företag och institutioner. Vi är lyhörda för era önskemål och behov samt flexibla vad gäller utbildningstakt, utbildningsplats och tidpunkt. Consensum har betygsrätt.

Läs mer

Lärandegruppen i Sverige AB förvärvar Consensum

Lärandegruppen i Sverige AB blir ny ägare av Consensums gymnasium i Lund och Yrkeshögskola med övertagande den 1 mars 2022.

Läs mer

Uppdragsutbildningar

Consensum

Ett utbildningscentrum för dig som vill arbeta med människor.

Läs mer